Samenwerking - HV Schiphoorn

Samenwerking

Om de belangen van de huurders uit Schipluiden en Den Hoorn zo goed mogelijk te behartigen en haar taak deze huurders te vertegenwoordigen, werkt HV Schiphoorn met verschillende organisaties samen.

Wonen Midden-Delfland
De belangrijkste samenwerkingspartner is onze verhuurder Wonen Midden-Delfland. Met Wonen Midden-Delfland heeft HV Schiphoorn een samenwerkingsovereenkomst.

Nederlandse Woonbond
HV Schiphoorn is lid van de Woonbond. Onze kaderleden kunnen bij de Woonbond juridisch advies vragen. Verder ondersteunt de Woonbond ons bij het overleg huurders verhuurder.

Samenwerkende Huurders Haaglanden
Voor het opstellen van de regionale prestatieafspraken werken een aantal huurdersorganisaties uit onze regio samen.
Op dit moment wordt er gewerkt aan de samenwerkingsovereenkomst die de huurdersorganisaties met elkaar moet verbinden.

Huurdersvereniging Maasland
De huurders van Wonen Midden-Delfland uit Maasland worden vertegenwoordigd door onze collega huurdersvereniging HVM.
HV Schiphoorn en HVM hebben gezamenlijk de bindende voordrachten gedaan voor de twee zittende huurderscommissarissen. Daarnaast zitten beide partijen aan tafel tijdens het tripartiet overleg van de huurders, de woningcorporatie en de gemeente.
Afbeelding: © Iqoncept | Dreamstime.com