Samenwerkende Huurdersorganisaties Haaglanden (SHH) een feit - Actueel - HV Schiphoorn

Samenwerkende Huurdersorganisaties Haaglanden (SHH) een feit

Gepubliceerd door in Vereniging ·
Op 18 oktober tekenden 14 van de 16 huurdersorganisaties uit Haaglanden de intentieverklaring tot samenwerking. Hiermee is de Samenwerkende Huurdersorganisaties Haaglanden (SHH) een feit. Ook HV Schiphoorn, een van de kartrekkers tot de samenwerking, ondertekende deze overeenkomst. Het nieuwe samenwerkingsverband vertegenwoordigt 95% van de huurders uit Haaglanden. Dit komt neer op 475000 huurders en daarnaast geeft zij een stem aan de 132000 woningzoekenden uit Haaglanden.
Een historisch moment noemen de corporaties en de gemeenten uit de regio deze unieke samenwerking.