Actueel - HV Schiphoorn

Uiteindelijk positief advies gasloos koken

Gasloos koken
Onder druk van het structureel overleg heeft Wonen Midden-Delfland het gasloos maken van de keukens opgeschort tot 21 april 2020 omdat dan een structureel overleg gepland stond waar dit besproken zou worden. Wonen Midden-Delfland heeft namelijk een nieuw advies gegeven.
HV Schiphoorn wil in ieder geval de nieuwe werkwijze om 2x een 2-fasen aansluiting aan te brengen en kans geven.
Omdat dit overleg vanwege coronamaatregelen echter afgelast is, heeft HV Schiphoorn een positief advies gegeven met als voorwaarde dat dit bij het eerstvolgende mogelijke overleg alsnog besproken wordt en dat na één en twee jaar dit beleid geëvalueerd wordt.
De reactie van WMD is:
T.a.v gasloos koken geeft HV Schiphoorn een positief advies met de voorwaarden dat dit besproken wordt in een eerstvolgend regulier overleg. Daarnaast verzoekt HV Schiphoorn om een evaluatie na één en na twee jaar. Wij begrijpen deze vragen en willen hieraan graag tegemoet komen.